Welkom op onze website. 

 

Maak kennis met onze bullen en geniet van de foto's.

 

 

 

 

 

Nieuws

2e show voor Winke

De 2 keer op de sho9w voor wervelwind Winke, nu in de jeugdklasse in Friesland. Winke deed het heel...
Lees meer

Trefwoorden

PUPAANVRAAG formulier

Formulier pupaanvraag

Nieuws

Kontessa naar Crufts

Kontessa vh Bullenparadijs is op de show in Manchester gekwalificeerd voor Crufts !! Ze werd 2e in een grote klasse van 23 teefjes. Gefeliciteerd Jackie Mavro!
Lees meer

Giovanni vh Bullenparadijs "Gio"

Show in Cuijck 19-12-2014 Giovanni vh  Bullenparadiijs "Gio"(Sydney's Bodi vh Bullenparaijs x Eden vh Bullenparadijs)4U open klasse  (eigenaar dhr. A. Overbeek)
Lees meer

Kastor beste puppy op de jonge hondendag in Belgie

De allereerste keer dat Kastor mee naar een show gaat en hij heeft het geweldig gedaan.Op dejongehondendag in Belgie werd hij 1 e in de puppyklasse en later ook nog eens beste puppy van de dag! Nou zijn baasje s zijn natuurlijk super trots op hem. Goed gedaan mannetje!!Kastor is de zoon van Flamant...
Lees meer

Show Kortrijk Belgie 15-11-2014

Flamant van het Bullenparadijs1 uitmuntend open klasseKeurmeester: Dhr. Ferdi DickmannHarley vh Bullenparadijs 3u in de jeugdklasseFilou vh Bullenparadijs "LouLu" 3u open klasse
Lees meer

HBC Clubmatch 9-11-2014

J'adore van het Bullenparadijs, 1 uitmuntend in de jeugdklasse Ze is net 9 maanden oud en dit is pas haar derde show in NL, we zijn supertrots op haar.Gefeliciteerd Aleksandra en Giovanni (eigenaren van dit mooie meisje)
Lees meer

Dagboek.

Mac

kleine Mac is een zoon van Lowie (Sound of Silence vh Bullenparadijs) en een kleinzoon b=van Kinfriend Mr. Bombastic en onze Flamant.
Lees meer

Mooie meid, Whisper

Sometimes you have a very special dog. For me this was always our girl Vita. Offcourse i am crazy about all my dogs, but now i have a real special girl. She really stole my heart from the minute she was born and i fell for her completly. For me she is really amazing, looking forward...
Lees meer

Mogen wij ons nieuwe mannetje voorstellen

Welkom kleine man, bijna 6 maanden oud Ragusa Frenchie Marquise "Mac" Mac is geboren in Croatie en hij is nu 2 weken bij ons en al helemaal gewend hier. De regen vind hij niet echt fijn (maar wij ook niet) maar verder doet hij het geweldig.  
Lees meer

Teven

Teven

 

https://bullenparadijs11jaar.webnode.nl

Viering van het 11 jarig bestaan van het Bullenparadijs bij de hondenschool.